Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!2023-12-14T14:14:23+00:00

Maak jij ook dé Shift?

Bij Wendy kreeg ik meteen het gevoel dat ze direct tot de kern van mijn probleem kon komen. Niet dat het perse gemakkelijk was, maar ik wist heel goed, dat het de enige manier was om te komen waar ik wilde zijn.

In een baan waar ik helemaal tot mijn recht kom, waar ik vanuit mijn normen en waarden kan leven en werken.

Door het programma bij Wendy durfde ik deze stappen te nemen. Ik hoor uit mijn omgeving dat ik weer straal, dat was ik echt even helemaal kwijt! – Karin

Zodat je weer kunt leven vanuit je talent

Veel professionals leven hun leven en willen voldoen aan verwachtingen van anderen. Zonder te luisteren naar zichzelf.

Zonder te kijken naar hun unieke kern en hun unieke talenten. Met als gevolg (werk)stress.

Klachten uiten zich vaak fysiek maar ze luisteren niet. Of ze hebben mentale klachten, maar ze kent de antwoorden niet.

En zo was het ook voor Karin toen zij bij mij kwam. Karin had op haar 42ste al een flinke carrière gemaakt bij een chemisch afvalbedrijf. Ze is zo ver gekomen omdat ze hoge eisen aan zichzelf stelde.

Dat begon al bij haar ouders. Zij hadden zoiets van: ‘’Jij kan goed leren en doet VWO, dus ga maar naar de universiteit.’’

En dat was wat Karin braaf deed. Ze was goed in haar werk en werd enorm gewaardeerd door haar collega’s. Maar er begon iets te knagen in haar lijf. Ze kreeg last van chronische darmontsteking.

Soms zat ze met heel veel kramp en medicatie dagen thuis. Uit plichtsbesef sleepte ze zich naar haar werk. Want die ziekte vrat energie.

Ondertussen merkte ze zich niet meer zo kon vereenzelvigen met haar werk. Het ging haar steeds meer tegenstaan. ‘’Boeien, waar hebben we het eigenlijk over met deze onderwerpen!’’, dacht ze zowat iedere dag.

Op dag kwam alles tot stilstand. Ze dacht, ‘’mijn lichaam laat me in de steek’’, en raakte in een burn-out.

Karin is zichzelf voorbijgelopen. Niet stilgestaan bij wat ze van binnen echt voelde.

Na mijn hulp kwam Karin van haar burn-out af en werkt nu bij Natuurmonumenten.

En ik gun jou ook een fijn leven waarin je als mens tot je recht komt. En dat je voor de carrière kiest waar je tot bloei komt.

Over Wendy

Het komt goed! Zo sta ik in het leven en vanuit dat vertrouwen werk ik.

Ik geloof in de kracht van ieder mens. Ik geloof (en ik weet) dat iedereen invloed kan hebben op zijn of haar eigen stressfactor en beleving van positieve energie. Zelfzorg, mentaal en fysiek in balans zijn dragen zijn hiervoor een belangrijke voedingsbodem.

Bij mij geen lange wachtlijsten en geen lange trajecten, maar duidelijke programma’s op maat en meetbaar resultaat. Ondertussen heb ik ruim 750 mensen gecoacht, waarbij het stressniveau bij afronding van het traject na gemiddeld 3 à 4 gesprekken is gedaald met 80-90%.

De indicatoren van energie, productiviteit, bevlogenheid en gezondheid zijn gemiddeld gestegen met 4 punten (schaal van 0 – 10).

Wij zetten in op verschillende dimensies voor het beste resultaat!

Doordat wij werken met een team van verschillende professionals zijn wij in staat onze programma’s op maat aan te bieden. Hierdoor worden niet alle problemen apart behandeld, maar wordt de kern van de crisis aangepakt. Wij kunnen vanuit verschillende invalshoeken een geïntegreerde aanpak bieden. Het liefste preventief, waardoor medewerkers weer efficiënter en daardoor beter inzetbaar zijn.

PUUR NIEUWS

Puur weerbaar

Vandaag sprak ik in een coachgesprek met Andrea. De eerste keer dat ze bij me kwam was ze moe. In tranen. Uitgeput van het iedereen naar de zin maken...

0
JAAR ERVARING

HET RESULTAAT TELT!

“Wij werken met een voor- en nameting, zodat we het resultaat van het gevolgde programma kunnen meten. Is het gewenste resultaat nog niet bereikt? Dan werken we op onze kosten nog even verder. Dat is ons onderscheidend vermogen. We meten het. Dus we weten het!”

NAAR PROGRAMMA’S

NOG MEER VOORDELEN VAN PUUR NOVA

  • Direct plaats
  • Geen wachtlijsten
  • Geen langdurige hulpverlening
  • Programma’s op maat
  • Vooraf heldere tijdsindeling
  • Samenwerkende professionals
  • Weer snel inzetbaar

PROGRAMMA’S

Ga naar de bovenkant